Home Aanvragen Links Contact Erkende inboedel taxateurs
Erkende Inboedel Taxateurs

Wie zit er achter www.erkendeinboedeltaxateurs.nl?

De website www.erkendeinboedeltaxateurs.nl is in 2008 opgericht omdat er naast woningtaxatie ook veel aanvragen waren om de inboedel of andere roerende zaken te taxeren. Onze taxatie site voor woningtaxatie www.erkende-taxateurs.nl houden we puur voor de taxatie van onroerend goed en deze website is voor alle taxaties van roerende zaken.

Erkende Inboedel Taxateurs
Nijverheidstraat 5
7511 JM Enschede
088-4303049
E-mail
kvk-nr: 08099570


Ons kantoor is gevestigd in Enschede, maar de taxaties zijn uiteraard gericht op heel Nederland. We kunnen dus in elke plaats in Nederland roerende zaken (zoals bijvoorbeeld een inboedel) taxeren.

Erkende Inboedel Taxateurs werkt uitsluitend met bevoegde taxateurs. Onze taxateurs hebben door jaren van scholing, studeren en een rationele kijk op antieke, gebruikte en/of nieuwe goederen voor u een taxatierapport wat door verschillende instanties gebruikt kan worden. Naast deze unieke manier van werken is er een enorme databank aan accurate gegevens verzameld die telkens aangesproken kan worden.

Indien u contact wilt opnemen gebruik dan ons contactformulier. Voor een concrete taxatie kunt u geheel vrijblijvend ons aanvraagformulier invullen. De taxateur zelf neemt dan direct telefonisch contact met u op om uw taxatie aanvraag te bespreken.