Home Aanvragen Links Contact Erkende inboedel taxateurs
Erkende Inboedel Taxateurs

Inboedel taxatie door erkend inboedel taxateur

Heeft u een taxatie van een inboedel nodig? 

Een inboedel taxatie is niet alleen handig bij schades. Ook als u als executeur-testamentair bent aangesteld of als u een verklaring van erfrecht hebt verkregen kunt u baat hebben bij een inboedeltaxatie.


Erkende Inboedel Taxateurs werkt uitsluitend met bevoegde taxateurs. Onze taxateurs hebben door jaren van scholing, studeren en een rationele kijk op antieke, gebruikte en/of nieuwe goederen voor u een taxatierapport wat door verschillende instanties gebruikt kan worden. Naast deze unieke manier van werken is er een enorme databank aan accurate gegevens verzameld die telkens aangesproken kan worden.

Inboedel taxatie voor €395,-*
Vermeldenswaardig is dat er via ons, in tegenstelling tot sommige taxateurs die hun courtage in promilles van het getaxeerde bepalen, volgens een vaststaand bedrag wordt getaxeerd. Dit is niet alleen concurrerend, maar ons inziens een faire manier van calculeren/taxeren. Voor slechts €395 heeft u de complete inboedel getaxeerd! Zo bent u nooit onderverzekerd!

 

Contact opnemen voor een inboedel taxatie 
Erkende Inboedel Taxateurs is telefonisch bereikbaar op: 088-4303049 (lokaal tarief). U kunt bij een concrete aanvraag voor een inboedel taxatie het beste (vrijblijvend) het aanvraagformulier invullen. De inboedel taxateur neemt nog dezelfde dag contact met u op om uw aanvraag voor de inboedel taxatie met u te bespreken.

Taxatie aanvragen

 

*) Tarief kan afwijken per taxateur in regio. De taxateur heeft het recht om van het vaste tarief af te wijken als er bijzondere omstandigheden van toepassing zijn, uiteraard wordt u als consument daar van te voren op gewezen zodat u zelf kunt aangeven of u de opdracht wilt doorzetten.