Home Aanvragen Links Contact Erkende inboedel taxateurs
Erkende Inboedel Taxateurs

Onze werkwijze

Heeft u roerende goederen waarvan u een taxatie wilt?

Wilde u altijd al weten wat het schilderij van opa waard zou zijn? Heeft u een te verzekeren goed? Wilt u niet meer onder of oververzekerd zijn? Voor al deze vragen kunt u bij ons terecht. Wij taxeren al uw roerende goederen, of dit nu voor u zelf is, of voor een instantie als de Belastingdienst, of een verzekeraar.

Waarom deze prijs? Bedenkt u eens wat een taxateur moet doen als hij/ zij een Rembrandt taxeert? of een onbekende schilder? Eigelijk hetzelfde! Waarom ontvangt een taxateur dan 200.000 euro voor de Rembrandt en 90 euro voor de onbekende schilder? Een vraag die wij ons ook hebben gesteld.

Ons antwoord hierop: Geen taxaties in promillage van de waarde, maar een vaste lage prijs INCLUSIEF btw!

U heeft twee keuzes:

Boedeltaxatie voor € 395,-*
Boedeltaxatie: voor slechts € 395,- euro heeft u de complete inboedel getaxeerd! Zo bent u nooit onderverzekerd!

Fysieke taxatie voor € 90,- per uur
Fysieke taxaties worden door ons taxatiebureau natuurlijk ook uitgevoerd! De facturatie geschiedt op basis van € 90 euro per uur.


Let wel op: De taxateur heeft het recht om van het vaste tarief af te wijken als er bijzondere omstandigheden van toepassing zijn en het tarief kan afwijken per taxateur in regio. Uiteraard wordt u als consument daar van te voren op gewezen zodat u zelf kunt aangeven of u de opdracht wilt doorzetten.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wilt of een taxatie wilt aanvragen.

Taxatie aanvragen

*) Tarief kan afwijken per taxateur in regio. De taxateur heeft het recht om van het vaste tarief af te wijken als er bijzondere omstandigheden van toepassing zijn, uiteraard wordt u als consument daar van te voren op gewezen zodat u zelf kunt aangeven of u de opdracht wilt doorzetten.